onsdag 28 april 2010

Jag kapitulerar

Jag som var student på 90-talet tillhör Vännergenerationen. Fikaträffar med vänner framför Vänner, då när nya säsongen gick 1 gång i veckan, höll i sig länge. Alltså har jag varit lite skeptisk till ännu en serie som handlar om ett gäng kompisar i New York, men även om parallellerna är många kan jag bara kapitulera och säga: Awesome! Vi har nämligen hamnat i ”How I met your mother” koma. Första säsongen till lockpriset 99:- och vi var fast. Avsnitt på 20 minuter är så perfekt, problemet är att det lätt blir två eller tre till per kväll.

Undrar om manusförfattarna kunde drömma om 5 säsonger när de kläckte idén om den bakvända berättelsen om hur Ted träffade sina barns mor. Vi har ännu många avsnitt kvar att följa kärlekstörstande Ted, självständige Robin, vackra Lily, sköne Marshall och odräglige, älskade Barney.

Jag har varit sjuk i några dagar (magproblem och ischias är ingen bra kombination) och har då påbörjat första säsongen av "Buffy the vampire slayer", även den med Alyson Hannigan som för övrigt gjorde ett gästspel i en annan favoritserie, Veronica Mars. Att hon också var med i American Pie ska jag försöka glömma.

TV överdos alltså, men i morgon är det torsdag och tv-fri dag!

1 kommentar:

  1. Farliga saker det där med serier - risken för överdos är alltid överhängande ;) Jag befinner mig mitt i säsong 6 av omtittningen på Buffy och försöker hålla ner på tempot lite (det är ju för sjutton bara en säsong kvar sen...) så jag är lite avundsjuk på dig som börjar från början nu. Ischias och magsjuka är jag dock inte alls avundsjuk på - krya på dig!

    SvaraRadera