torsdag 22 december 2011

Julglädje Galore!

Både jag och sonen hade väntat otåligt på det gröna paketet vi visste var på väg. Han är väl medveten om det fina och goda som brukar finnas i dem och igår fick vi så äntligen öppna skatten. En bild gör tyvärr inte innehållet rättvist, den ser alldaglig ut, men innehållet var magiskt.

The graveyard book av Neil Gaiman, en av min bokväns egna favoriter som jag länge velat läsa, dessutom i en vacker engelsk utgåva. Den här ska bli årets jullovsläsning!

I det sista regnet av Janesh Vaidya är en uppväxtskildring som utspelar sig i södra Indien och verkar vara varm och lite filosofisk och den väcker definitivt min nyfikenhet.

Båda böckerna är verkligen lyhört utvalda av Secret Santa. Utmärkt! För att inte tala om det övriga innehållet: Julpynt i form av en stjärna och ett hjärta i metall, dessa förvärvades genast av lilleman och hänger i hans rum. En pin från the literary gift company med ett Virginia Woolf citat "Books are the mirror of the soul", bordsdekorationer med både med jul- och boktema, ett tomtebokmärke, pepparkakskolor och en julig chokladkaka som vi faktiskt höll oss från att öppna även om det var svårt. Så fint, genomtänkt och generöst. Stort TACK till min bokvän som lämnade en ledtråd i form av alfapetsbrickor vilket fick mig att ana att avsändarens blogg kan se ut så här:

2 kommentarer:

  1. Du har gissat helt rätt!
    Kul att böckerna och pyntet passade.
    Ha en underbar julhelg!

    SvaraRadera