söndag 14 augusti 2011

Verklighetsflykt

Sommaren har verkligen varit den mest nedkopplade på länge och vi har inte haft på tv:n på hela semestern. På grund av svajig uppkoppling har jag inte ens sett i kapp avsnitten av In treatment på SVT Play. Den senaste veckan har Göteborg bjudit på minst sagt ostadigt väder så på kvällarna har vi kurat i soffan medan det ofta knastrat mot fönsterrutan. Då har vi åter förlorat oss i fiktiva världar som 60-talets New York på besök hos Mad Men, lika depraverande men fortsatt briljant.

Och så är vi djupt fast i intrigerna i Mystic Falls då vi för tillfället slukar första säsongen av The Vampire Diaries, och vilken säsong! Många, långa, spännande avsnitt. Fulla av dramatik och romantik för våra tonårsjag och fantasyfantasterna. Love it. Det kommer bli svårt att stänga av i tid i kväll, men nödvändigt, för i morgon är semestern obönhörligen över.


7 kommentarer:

 1. man ska vara trött efter semestern ;)

  SvaraRadera
 2. Mad Men är min absoluta favoritserie - vi var tvugna att ransonera omgång 4 så att den skulle räcka längre...

  SvaraRadera
 3. Vad duktiga ni är som hushåller! Vi blir mer besatta och tar gärna några avsnitt på raken med resultatet att jag är alldeles för trött nästa morgon....) Längtar till 4:an!

  SvaraRadera
 4. Jag har inte sett ett enda avsnitt av Mad men än men det ska bli i höst, jag har första säsongen i dvd-hyllan iaf så ett steg närmare en tittning har jag kommit :)

  SvaraRadera
 5. Då har du mycket att se fram emot Helena!

  SvaraRadera
 6. Ah, Vampire Diaries. Jag har växt ifrån böckerna, men serien tycker jag är kul, även om den ballar ur en del efter ett tag.

  SvaraRadera
 7. Jag läste aldrig böckerna men roas av serien, kan tänka mig att den ballad ur! Vi får snart se hur s. 2 (ur)artar sig :)

  SvaraRadera