torsdag 7 juli 2011

Om tids- och utrymmesbrist

Semestern är inte riktigt här än för min del och de sista veckorna har varit så fulla av jobb att jag knappt hinner med något annat, inte ens ett ynka blogginlägg. Men snart kör vi lilleman till farmor och farfar och kan jobba intensivt en vecka till, med tidiga morgnar och sena eftermiddagar. Dessutom hinner vi med några aktiviteter på kvällarna, middag med vänner och Harry Potter & the Deathly Hallows del 2 till exempel innan ledigheten äntligen är här!

Då semestern börjar startar även ett kringflackande liv mellan Göteborg, småländska skogar och norrbottenskusten. Dags att planera vilka böcker som ska packas med alltså. Sambon M är mitt uppe i tegelstenen Flickan från ingenstans och se hur det (nästan) går tre pocketböcker böcker på hans tjocka inbundna.

De finfina budorden som Enligt O och Fiktiviteter publicerade här om veckan gör sig påminda igen. Salig är den som planerar sin läsning i tid - den andra får bära väskorna!

3 kommentarer:

 1. Jag hade lite problem med min bokpackning tidigare i vecka, men nu är jag hemma igen och har alla mina böcker runt mig. Det känns bra :)

  Jag har The Passage hemma, blir kanske till att läsa den snart. Den är ju tokgillad av många! Har du läst?

  SvaraRadera
 2. Frida: Jo, jag såg att du hade liknande packningsbekymmer! Jag är väldigt sugen på The passage, men att dra med på resa, i hängmatta, solstol etc. - nej tack :)

  SvaraRadera
 3. Precis! Bara att lägga ner den i väskan kändes inte bra. Den är för tung och tar stor plats, och så är den ju så snygg också, så jag vill inte förstöra den alltför mycket :)

  SvaraRadera