fredag 14 mars 2014

Favoritserie blir film

Ett synnerligen svårt uppdrag, håller de normalt briljanta manusen och dina favoritkaraktärer för mer än 30-40 minuter i taget? Visst kan jag klämma 4 avsnitt Big Bang Theory på raken, men jag skulle inte köa till BBT - the movie.

När det nu är dags för en av mina stora favoriter, Veronica Mars, att bli film är det inte med bara lite pirr i magen jag följer sneakpeaks och trailers som florerat flitigt den sista månaden. Eftersom jag misstänkte att filmen inte kommer till svenska biografer tyckte jag min stundande USA resa låg perfekt i tid för att tjuvkika och har helt missat att Warner  inte glömt de svenska fansen och gör filmen tillgänglig på SF Anytime idag, på själva premiärdagen! Grattis Sverige!

Nu kommer jag ändå försöka hitta en AMC biograf på plats för att få testa bioupplevelsen på andra sidan Atlanten och får försöka undvika recensioner och omdömen under mina sista timmar hemma eftersom jag vill tro att Veronica och gänget inte kommer göra mig besviken.

Så, enjoy alla Marshmallows men bespara mig spoilers, jag vill inte höra!


1 kommentar:

  1. Very nice article, I enjoyed reading your post, very nice share, I want to twit this to my followers. Thanks!. Kumkum Bhagya

    SvaraRadera